Meniu Magazin

Anasonul (Pimpinella anisum)

Cautare
Categorii Blog
Cautare
Categorii Blog
Anasonul (Pimpinella anisum) este o planta care are o lunga istorie de utilizare ca ajutor medicinal. Semintele de anason, uleiul de anason si mai rar radacina si frunzele sunt utilizate pentru a face medicamente care pot ajuta in procesul de tartare al problemelor digestive. Anasonul este, de asemenea, utilizat in mod obisnuit pentru a oferi un plus de aroma alimentelor, bauturilor, bomboanelor, etc. Anasonul necesita un pH al solului destul de alcalin intre 6.3 si 7.0 . Plantele de anason au nevoie de soare si de sol bine drenat, care sa permita scurgerea eficienta a apei, fara a se forma balti. Semanati intr-un pat de seminte deja pregatit, care nu contine buruieni, radacini si alte resturi. Afla mai multe din articolul nostru!
Anason Ce este anasonul? Semintele de anason sunt folosite ca si condimente, fie macinate, fie intregi. Uleiul esential de anason si extractul sunt, de asemenea, fabricate din seminte. Semintele...