Meniu Magazin
Cautare
Categorii

Blog

Fainarea sfleclei
Fainarea sfeclei Fainarea este o problemă importantă în producția de sfeclă de zahăr, mai ales în zonele semi-aride cu climă caldă și uscată....
Soia
Soia este o planta care face parte din familia de leguminoase, subfamilia Faboideae. Soia este un aliment vegetal bogat in proteine pe care oamenii...
Combaterea bolilor
Sfecla furajera face parte din familia Chenopodiaceae si este o planta bienala. Sfecla furajera este folosita ca hrana pentru animale. Din sfecla...
Sfecla furajera
Sfecla furajera este o planta cultirvata pentru radacina carnoasa folosita pe post de leguma in alimentatia omeneasca si ca planta furajera. Sfecla...
Sfecla de zahar - Boli si daunatori care pot aparea
Sfecla de zahar sau dupa denumirea stiintifica Beta vulgaris face parte din grupul de cultivare Altissima al sfeclei comune. Beta vulgaris (sfecla...
Infiintarea culturii de sfecla de zahar
Sfecla de zahar (Beta vulgaris) apartine grupului de cultivare Altissima al sfeclei comune. Beta vulgaris (sfecla) este o planta care este inclusa...
Salcia energetica - Sfaturi pentru cultivare
Salcia energetica este o specie cu ciclu de rotatie scurt si regenerare vegetativa, este o planta lemnoasa care are o crestere rapida de pana la 3...
Combaterea bolilor si daunatorilor in cultura de rapita
Rapita este o planta anuala, de 30 sau mai inalta, cu o radacina pivotanta, de obicei subtire. Cel mai bine se dezvolta in zonele bogate organic,...