Meniu Magazin

Blog

Cautare
Categorii Blog
Cautare
Categorii Blog
Fainarea sfeclei Fainarea este o problemă importantă în producția de sfeclă de zahăr, mai ales în zonele semi-aride cu climă caldă și uscată. Speciile fungice responsabile pentru fainarea sfeclei...
Soia este o planta care face parte din familia de leguminoase, subfamilia Faboideae. Soia este un aliment vegetal bogat in proteine pe care oamenii il pot prepara si manca intr-o varietate de...
Sfecla furajera face parte din familia Chenopodiaceae si este o planta bienala. Sfecla furajera este folosita ca hrana pentru animale. Din sfecla se folosesc atat corpul cat si frunzele. Aceasta...
Sfecla furajera este o planta cultirvata pentru radacina carnoasa folosita pe post de leguma in alimentatia omeneasca si ca planta furajera. Sfecla furajera este o planta bienala, in primul an...
Sfecla de zahar sau dupa denumirea stiintifica Beta vulgaris face parte din grupul de cultivare Altissima al sfeclei comune. Beta vulgaris (sfecla de zahar) este o planta care este inclusa in...
Sfecla de zahar (Beta vulgaris) apartine grupului de cultivare Altissima al sfeclei comune. Beta vulgaris (sfecla) este o planta care este inclusa in subfamilia Betoideae din familia Amaranthaceae....
Salcia energetica este o specie cu ciclu de rotatie scurt si regenerare vegetativa, este o planta lemnoasa care are o crestere rapida de pana la 3 - 3,5 cm / zi si o durata de viata de 20-25 de...
Rapita este o planta anuala, de 30 sau mai inalta, cu o radacina pivotanta, de obicei subtire. Cel mai bine se dezvolta in zonele bogate organic, in mod constant umede, bine drenate, in plin soare....