Meniu Magazin
Categorii Blog
Legume
Dovleac Perioada optima de plantare: Dovlecii se dezvolta cel mai bine atunci cand semintele sunt plantate direct in pamant. Asteptati pana cand temperatura solului ajunge la 20 de grade Celsius...
Conopida, Brassica oleracea var. botrytis, este o planta legumicola erbacee anuala sau bienala din familia Brassicaceae crescuta pentru partile ei comestibile. Plantele de conopida au radacini...
Ciuperci Beneficiile nutritionale ale consumului de ciuperci: Nu poti gresi cu ciupercile, sunt lipsite de grasimi, cu continut scazut de sodiu si de calorii plus ca nu au colesterol. Sunt, de...
Ceapa (Allium cepa) are sisteme de radacina putin adanci, asa ca este important sa le pastrati bine udate. Lipsa de apa consistenta va duce la bulbi de ceapa mai mici. Adaugarea unui strat de mulci...
Castraveti Castravetele este o planta legumicole care face parte din familia Cucurbitaceae. Castravetele este originar din India si este cultivat in special in zone tropicale si temperate. Acestia...
Cartoful Dulce (Ipomoea batatas) Aceasta specie de cartofi face parte din familia Convolvulaceae, este originara din America de Sud, la noi in tara se cultiva pe suprafete mic. Cartofii dulci au...
Cartoful (Solanum tuberosum) - Este o planta care face parte din familia Solanaceae, are flori de culoare alba sau violet cu tulpini care cresc in pamant. Cand se planteaza: Pentru a evita...
Ardei Toate soiurile sunt surse excelente pentru vitamina A si C, potasiu , acid folic si fibre. Ardeii verzi sunt recoltati mai devreme, inainte de a avea sansa sa devina galbeni, portocalii si...