Pastarnacul este o leguma radacinoasa de culoare crem, sub forma de morcov, poate fi consumat crud, dar este de regula consumat prajit sau fiert. Pastarnacul are o coaja subtire, cafenie, care este de obicei indepartata inainte de utilizare. Similar morcovilor, acestia pot fi preparati intr-o varietate de moduri, dar puteti obtine cel mai bun gust cand ii prajiti.
Sfaturi pentru ingrijirea pastarnacului: taiati rasadurile pentru a sta la o distanta de 3-6 centimetri. Udati mai des in timpul verii daca precipitatiile sunt mai mici de 2-3 centimetri pe saptamana, pastrati intotdeauna locul plantarii curat, fara buruieni.
Afla mai multe din articolele de mai jos!
Pastarnac
Pastarnacul sau dupa denumirea stiintifica Pastinaca sativa, este o planta erbacee bienala din familia Apiaceae, cultivata pentru radacina sa comestibila, care seamana cu un morcov...
Pastarnac
Pastarnacul este o leguma radacinoasa de culoare crem, sub forma de morcov, poate fi consumat crud, dar este consumat prajit sau fiert. Pastarnacul are o coaja subtire, cafenie, care...